Obrazec za komunikacijo s strankami

Da bi lahko zagotovili čim boljšo komunikacijo z vami, smo pripravili kontaktni obrazec za komunikacijo s strankami. Izpolnite ga, v kolikor želite z vašim upravnikom komunicirati preko e-pošte ali telefona.

help

Na podlagi oddaje izpolnjenega obrazca se bodo kontaktni podatki, ki ste jih posredovali s tem obrazcem (telefonska številka in/ali elektronski naslov) lahko uporabljali za splošno upravnikovo splošno komunikacijo, pri čemer vas moramo opozoriti, da lahko posredovanje netočnih podatkov ali podatkov druge osebe brez njenega soglasja predstavlja dejanje, ki se kazensko preganja. Osebne podatke obdelujemo v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov ter Pravili zasebnosti, ki so dostopni na tej povezavi, dosegljivi pa so tudi v vseh poslovnih enotah družbe Staninvest d.o.o.

V kolikor želite prejemati e-račun, prosimo označite spodaj.

V kolikor označite, da želite prejemati e-račun na elektronski naslov zapisan v tem obrazcu, vam bo izdajatelj, družba Staninvest d.o.o., do preklica, ki ga lahko posredujete s za to namenjenim obrazcem na elektronski naslov staninvest@skupina.pro, vse račune, mesečne razdelilnike in s tem povezana pisanja, posredovala v elektronski obliki (v formatu XML in PDF) na navedeni elektronski naslov, kar veljavno nadomesti dokumente v papirni obliki. Prejemnik e-računa jamči za resničnost in točnost s tem obrazcem oddanih podatkov in je odgovoren, da izdajatelju redno oz. najkasneje v 8 dneh od nastanka, sporoči morebitne spremembe podatkov z ustreznim obrazcem, dostopnim na strani www.staninvest.si. Splošni pogoji za poslovanje z e-računom so na voljo tukaj.

Naša spletna stran uporablja nujne piškotke, potrebne za delovanje storitev na naši spletni strani, izboljšanje uporabniške izkušnje in vodenje statistike, piškotke za uporabo družbenih omrežij in trženje. Več o piškotkih   Pravila zasebnosti
X Shrani