Obrazci

Prosimo vas, da obrazce izpolnite, natisnete, podpišete in skenirane pošljete prek spodnjega obrazca, ali s poštno pošiljko na naslov našega podjetja.

Družba STANINVEST d.o.o. se zavezuje v obrazcih sporočene osebne podatke varovati v skladu z veljavnimi predpisi. Obdelovala jih bo za namen učinkovitega upravljanja stavbe. Za namen neposrednega trženja jih bo obdelovala le, v kolikor bo za to prejela ustrezno soglasje. Več o podlagah obdelave lahko preberete v Pravilih zasebnosti. Družba Staninvest d.o.o. hrani osebne podatke vse dokler ima stavbo v upravljanju in še toliko let, kolikor je potrebno za dokončanje morebitnih sodnih postopkov in potek zastaralnih rokov za vse obveznosti, ki izhajajo iz naslova upravljanja stavbe, oz. glede na zakonske roke hrambe, kadar so ti predpisani. Kadar gre za prostovoljno dan podatek, je možno vselej zahtevati, da se ga preneha obdelovati in njegov izbris. Posameznik ima pod pogoji, ki jih določajo veljavni predpisi, pravico do dostopa do svojih osebnih podatkov, popravka, izbrisa, omejitve obdelave, prenosljivosti, ugovora, do neavtomatizirano sprejete odločitve in pritožbe nadzornemu organu. Za morebitna dodatna vprašanja, vezana na varstvo osebnih podatkov in uveljavljanje pravic, se lahko obrne na pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov na e-naslov: dpo.staninvest@skupina.pro. Pravila zasebnosti upravnika so objavljena na spletnih straneh upravnika in dosegljiva v prostorih upravnika na naslovu Koroška cesta 33 v Mariboru ali Ljubljanska cesta 20, Celje.

Naša spletna stran uporablja nujne piškotke, potrebne za delovanje storitev na naši spletni strani, izboljšanje uporabniške izkušnje in vodenje statistike, piškotke za uporabo družbenih omrežij in trženje. Več o piškotkih   Pravila zasebnosti
X Shrani