4 ideje za inovativno božično jelko
Sreda, 12. December, 2018
4 ideje za inovativno božično jelko

Nekateri pri božični dekoraciji še vedno prisegajo na tradicijo in tako noben božič ne mine brez velike zelene božične jelke, ki se šibi pod okraski in lučkami. So pa tudi taki, ki pri dekoraciji radi uberejo svež, inovativen pristop, tradicijo dajo na stran in domišljiji pustijo prosto pot. Če si tudi vi letos želite poskusiti nekaj novega, vam predstavljamo nekaj idej za moderno in inovativno božično jelko.

1. Božična jelka pritrjena na steno

Če ste omejeni s prostorom, lahko za božično jelko uporabite kar steno. Sestavite jo lahko iz lesenih in živih zelenih vejic, nanje pa pritrdite še okraske po izbiri. Jelko lahko pritdite s pomočjo močne niti, s katero povežete veje in jo obesite na kaveljček pritrjen na steno.

Vir: Instagram

2. Božična jelka iz knjig

Če ste v klubu navdušencev nad knjigami in imate doma kakšno knjigo viška, na kateri se nabira prah, jih lahko zložite eno na drugi, v obliko smreke in nanje preprosto obesite lučke in okraske.

Vir: Instagram

3. Veja namesto celega drevesa

Včasih je manj več. Namesto, da posekate celo drevo, odrežite le vejico in nanjo obesite svoje najljubše okraske. Na ta način ohranite drevo pri življenju, v stanovanje pa vseeno prinesete delček narave.

Vir:Instagram

4. Minimalistična jelka, pritrjena na steno

Če vam ni všeč pretirano bogata dekoracija, a bi vseeno želeli nekaj igrivega in živahnega, lahko enostavno zvežete palice v obliko smrekice in nanje izobesite kroglice različnih barv.

Vir:Instagram

Izbira za dekoracijo je vaša. Obstaja neskončno možnosti, le svoji domišljiji morate pustiti prosto pot.

 

Naša spletna stran uporablja nujne piškotke, potrebne za delovanje storitev na naši spletni strani, izboljšanje uporabniške izkušnje in vodenje statistike, piškotke za uporabo družbenih omrežij in trženje. Več o piškotkih   Pravila zasebnosti
X Shrani