5 dodatkov, za še bolj udoben in topel dom jeseni
Ponedeljek, 27. Avgust, 2018
5 dodatkov, za še bolj udoben in topel dom jeseni
Tople in sončne poletne dni, bo počasi zamenjalo jesensko listje. Kljub temu, da bodo dnevi hladnejši, pa jesen z seboj prinaša poseben čar. Ravno zato smo za vas izbrali nekaj dodatkov, ki bodo v vašem domu pričarali jesensko vzdušje in poskrbeli da bo vaš dom v prihajajočem letnem času, še toplejši in udobnejši. Seveda to ne pomeni da morate vse preurediti, dodate lahko le nekaj kosov, s katerimi boste poskrbeli za prijetno vzdušje in atmosfero. 
 
V svoj dom dodajte nekaj izmed naslednjih kosov in si pričarajte sproščujoč ambient, v katerem se boste najraje zadrževali tokom cele jeseni.
 
  1. Dekorativne blazine
Dekorativne blazine so preprost pripomoček, ki bo poskrbel da bodo sedalne površine v vašem domu še bolj vabljive. Dodajte jih na stol, naslonjač, sedežno garnituro,… Izberete lahko teksturirane ali vzorčaste blazine, morda poslikane z jesenskimi motivi. Izberete lahko več različnih vzorcev, vendar se naj ti med seboj ujemajo. Blazine bodo vašemu domu dodale še večji čar in udobje.
 
  2. Topla in mehka odeja
Topla in mehka odeja bo vašo sedežno garnituro spremenila v še udobnejše in sproščujoče mesto za počitek. Barva odeje naj bo v značilnih jesenskih barvah kot so rumena, oranžna, svetlo rjava, rdeča ali siva. Odtenki naj bodo enobarvni in nevtralni, tako boste odejo lahko uporabljali skozi vse leto, ne le v jesenskem času. Ker je ponudba izredno raznolika, boste zagotovo našli odejo, ki bo ustrezala barvi vaše sedežne garniture. 
 
  3. Teksturirana preproga
Ker hoja po mrzlih tleh ni prijetna, je najboljša rešitev v hladnih jesenskih dneh preproga. Preproga naj ne služi samo kot praktičen element ampak naj bo hkrati tudi dekorativen element, ki bo povezal prostor v vašem domu z preostalimi elementi v njem. Izbirate lahko med različnimi teksturami, barvami in vzorci. 
 
  4. Svetloba sveč
Namestite in ustrezno razporedite več sveč po stanovanju ali zato izberite določen prostor. Tako boste ustvarili toplo in naravno razsvetljavo ter si pričarali še toplejšo atmosfero. Če boste v prostoru namestili več sveč, naj bodo te različne širine in višine saj bo to še dodatno popestrilo prostor. Sveče lahko postavite tudi v različno obarvane svečnike ali steklene posode. Uporaba steklenih dodatkov bo svetlobo še bolj okrepila.
 
  5. Pridih elegance
Za še večji pridih elegance, lahko izbirate med različnimi kosovnimi dodatki kot je na primer krzno. Namestite ga lahko na sedežno garnituro, klopi, posteljo,… Krzno je izredno lahko in mehko, naj gre za pravo ali umetno, v vašemu prostoru pa bo pričaralo posebno eleganco in domačnost, ter prostor spremenilo v še bolj vabljivega.

 

Naša spletna stran uporablja nujne piškotke, potrebne za delovanje storitev na naši spletni strani, izboljšanje uporabniške izkušnje in vodenje statistike, piškotke za uporabo družbenih omrežij in trženje. Več o piškotkih   Pravila zasebnosti
X Shrani