Dan Snage, 29.9.2018, Trg svobode, Maribor
Ponedeljek, 1. Oktober, 2018
Dan Snage, 29.9.2018, Trg svobode, Maribor
V soboto, 29. septembra, se je na Trgu svobode že peto leto zapored odvijal Dan Snage. 
 
Organizirana je bila zabava za vso družino. Obiskovalci so se lahko preizkusili v tekmovanju v pravilnem ločevanju odpadkov in zelenih delavnicah, kjer so v eko vrtičke sadili sivko, predvsem pa so pridobili dodatne informacije, povezane z izvajanjem obvezne gospodarske javne službe ravnanja z odpadki.  Prav tako, so se obiskovalci lahko zapeljali z enim od Snaginih okolju prijaznih vozil, s katerimi čistijo center mesta. Na voljo je bila tudi izmenjevalnica oblačil in igrač. Najmlajše je zabaval dihur Duško, maskota Snage, katerega poslanstvo je skrb za čisto in urejeno okolje. 
Staninvest kot soorganizator, je za vse obiskovalce priredil nagradno igro in sicer bomo s turistično agencijo KOMPAS, izžrebali dva nagrajenca, ki bosta prejela izlet v adventni Zagreb. 
 
Na Dnevu Snage zabave in prijetnih presenečenj zagotovo ni manjkalo! 
 
Naša spletna stran uporablja nujne piškotke, potrebne za delovanje storitev na naši spletni strani, izboljšanje uporabniške izkušnje in vodenje statistike, piškotke za uporabo družbenih omrežij in trženje. Več o piškotkih   Pravila zasebnosti
X Shrani