Dan Snage oziroma zabava za vso družino!
Četrtek, 20. September, 2018
Dan Snage oziroma zabava za vso družino!
Podjetje Snaga skrbi za odpadke, ki jih proizvaja kar 150.000 ljudi na območju številnih občin in izvaja gospodarsko javno službo ravnanja z odpadki.  Kljub temu njihovo delo, pristojnost in odgovornost ostaja malo poznana med različnimi občani. Ravno zato, vsako leto organizirajo predstavitveni dan, imenovan Dan Snage oziroma zabava za vso družino. Letošnji Dan Snage bo potekal v soboto 29. septembra od 10.00 ure naprej, na Trgu svobode v Mariboru. Ponosni smo, da smo lahko soorganizator tega dogodka. 
 
Na dogodku bo na voljo ogled najatraktivnejših Snaginih vozil,  preizkusili se boste lahko v praznjenju posod s smetarskim vozilom, uživali v vožnji z električnim avtomobilom za čiščenje mest, izdelovali zeliščne vrtove z svojimi najmlajšimi in tekmovali v pravilnem ločevanju odpadkov. Ob 12.00 uri, pa bomo razrezali TORTO VELIKANKO.
 
Torej, pridružite se nam na Dnevu Snage v soboto 29. septembra od 10.00 ure naprej, na Trgu svobode v Mariboru in izvedite kaj novega o ravnanju z odpadki.
Naša spletna stran uporablja nujne piškotke, potrebne za delovanje storitev na naši spletni strani, izboljšanje uporabniške izkušnje in vodenje statistike, piškotke za uporabo družbenih omrežij in trženje. Več o piškotkih   Pravila zasebnosti
X Shrani