Druga priložnost: tržnica ponovne uporabe
Četrtek, 4. April, 2019
Druga priložnost: tržnica ponovne uporabe

Druga priložnost je ime projekta podjetja Snaga, ki je namenjen vsem občanom, ki se želijo pridružiti načinu življenja z manj odpadki, do katerega pridemo prek ponovne uporabe opreme, predmetov in oblačil, ki so ohranjena in primerna za nadaljnjo uporabo. Z Drugo priložnostjo lahko zaslužimo nekaj denarja in ga namenimo za nakup tistih stvari, ki jih potrebujemo.

Prva letošnja Druga priložnost bo organizirana na tržnici Tabor v soboto, 13.4. 2019, med 8. in 13. uro.

Namenjena bo Mariborčanom, ki bi želeli prodati svoja oblačila, kolo, otroški voziček, športno opremo, gospodinjski aparat, knjigo, igračo ali kaj drugega še uporabnega. Namenjena bo seveda tudi tistim, ki te stvari iščejo in jih bodo lahko dobili po simboličnih cenah. Takšna zabava zmeraj pomeni tudi druženje, zabavo in klepet s starimi ali novimi prijatelji.

Vsem prodajalcem priporočajo, da oblikujejo prijazne in dostopne cene za svoje prodajne artikle, saj jih bodo na tak način tudi uspešno prodali.

Na Drugo priložnost se lahko prijavite en teden pred prodajo (torej od 6. 4. 2019) tako, da izpolnjeno vlogo pošljete na mail info@snaga-mb.si ali vlogo, ki jo najdete na tržnici Tabor, izpolnite in oddate v zabojček, ki se nahaja na tržnici.

Vlogo lahko natisnete tukaj.

Lahko pa preprosto pridete na tržnico v soboto, 13. 4. 2019, do 8. ure zjutraj, poiščete Snaginega inkasanta in se prijavite. Dodeljena vam bo miza, za katero boste plačali 2,00 EUR, s tem pa dobili možnost za prodajo. Prednost pri oddaji miz in razvrščanju prodajalcev bodo imeli predhodno prijavljeni, zagotavljajo pa, da bo prostora dovolj za vse prodajalce.

Kupci pravijo, da si najbolj želijo koles, rolerjev, otroške opreme in seveda oblačil, otroških in odraslih, da si posodobijo pomladno kolekcijo.

Na tržnici bo organizirana pestra gostinska ponudba, našlo se bo tudi kaj sladkega, seveda pa bodo v izobilju na voljo različne vrste sadja in zelenjave njihovih zvestih branjevk in branjevcev.

K Drugi priložnosti se priključujemo tudi zaposleni Staninvesta

Zaposleni Staninvesta bomo naredili korak naprej k načinu življenja z manj odpadki in zbrali rabljene stvari, ki jih bomo po simboličnih cenah prodajali na dogodku, izkupiček pa namenili v dobrodelne namene. Zato vabljeni, da se oglasite tudi na naši stojnici, če ne drugega vsaj na kratek klepet.

Se vidimo!

 

Naša spletna stran uporablja nujne piškotke, potrebne za delovanje storitev na naši spletni strani, izboljšanje uporabniške izkušnje in vodenje statistike, piškotke za uporabo družbenih omrežij in trženje. Več o piškotkih   Pravila zasebnosti
X Shrani