Hitri nasveti pri prenovi stanovanja
Četrtek, 10. Maj, 2018
Hitri nasveti pri prenovi stanovanja

Stanovanje, v katerem bomo živeli mora v resnici, ne samo na videz, vzbujati občutek doma. Neglede na to, ali je razlog za prenovo dotrajanost, neustreznost materialov ali sprememba življenjskega stila se moramo v prenovo podati preudarno in s načrtom. Razmislite o svojih željah in potrebah. Potrebujemo veliko garderobnih omar ali le manjši delovni kotiček v dnevni sobi?


Hitri nasveti:
  1. Pred prenovo stanovanja se osredotočimo na finančni načrt: Če se selimo za krajši čas, ali daljši čas, bomo v opremo vložili veliko denarja ali bi denar raje vložili v obrtniško delo?
     
  2. V mislih naj bo funkcionalna razporeditev stanovanja. Ta je pomembnejša od prestižnega modela kuhinje, velikega ameriškega hladilnika ali dragega usnjenega kavča. Marsikdaj bo rušenje nepotrebne predelne stene, ki predstavlja relativno majhen strošek, naredilo ogromno spremembo in prostor še dodatno odprlo, da bo videti veliko večji, veliko bolj svetel in moderen.
     
  3. Kopalnica je prostor, ki ga lahko, če nam zmanjka denarnih sredstev, prenovimo kasneje. Če moramo varčevati, razmislimo, če lahko še nekaj let potrpimo z obstoječo.
     
  4. Pohištvo razporedite tako, da bo prostor udoben in uporaben, v skladu z vašimi željami in potrebami. Barvno naj se ujema z barvami prostora, upoštevajte tudi stilsko usmeritev. Vsekakor ni zanemarljiv izbor dodatkov, kot so zavese, okrasne blazine, okvirji, slike ipd.

 

Naša spletna stran uporablja nujne piškotke, potrebne za delovanje storitev na naši spletni strani, izboljšanje uporabniške izkušnje in vodenje statistike, piškotke za uporabo družbenih omrežij in trženje. Več o piškotkih   Pravila zasebnosti
X Shrani