Hitri triki za vedno urejeno in čisto kopalnico
Četrtek, 10. Maj, 2018
Hitri triki za vedno urejeno in čisto kopalnico

Kopalnica je pomemben prostor v vašem domu, ki je namenjen skrbi za osebno higieno in tudi sprostitev zato je prav, da je to prostor kjer vladata red in čistoča. Čiščenje kopalnice je za večino izmed nas najbolj zahtevno in neprijetno opravilo, saj zahteva posebno pozornost. Higiena in čistoča sta pomembna sopotnika, zato je dobro, da ohranjamo red tudi pri čiščenju kopalnice. Kako redno in sproti skrbeti za čistočo kopalnice?

 1. Vsak dan, potem ko ste si umili obraz in zobe, z mehko krpo obrišite umivalnik, da iz njega odstranite umazanijo in ostanke zobne paste. Tako boste ohranjali njegovo čistočo in sijaj.
   
 2. Kopalno kad ali kabino za prhanje po uporabi dobro sperite z vročo vodo, da odstranite ostanke mila, las in druge nečistoče.
   
 3. Ne glede na to, kako velika je vaša kopalnica, imejte v njej le tisto, kar res potrebujete. Stvari, ki se kopičijo v kopalnici in se na njih nabira prah, ustvarjajo nered in otežujejo čiščenje.
   
 4. Straniščno školjko čistite sproti. S toaletnim papirjem obrišite robove in po potrebi razkužite notranjost školjke. Ne pozabite na redno menjavanje brisač.
   
 5. Če imate v kopalnico okno, ga vsak dan odprite. Naj se prostor temeljito prezrači. Za tiste, ki okna nimajo: odprite vrata, naj v prostor pride svež zrak.

 

Naša spletna stran uporablja nujne piškotke, potrebne za delovanje storitev na naši spletni strani, izboljšanje uporabniške izkušnje in vodenje statistike, piškotke za uporabo družbenih omrežij in trženje. Več o piškotkih   Pravila zasebnosti
X Shrani