Kako premagati prah v stanovanju?
Četrtek, 24. Maj, 2018
Kako premagati prah v stanovanju?

Bitka s prahom v stanovanju je zagotovo ena tistih, ki je najbolj nadležna. A če boste izbrali pravo taktiko, boste na koncu vendarle zmagovalci. Kako se torej uspešno spopasti s prahom?

Pomembno je, da se Izogibate čistilcem za prah na ročajih, saj le ti prah namreč le razpršijo, dvignejo v zrak in ga ne odstranijo, problematični so tudi za tiste, ki imajo težave s astmo. Za čiščenje prahu je zato najbolje uporabljati navadne bombažne krpe ali krpe iz mikrovlaken. Držite se uporabnega nasveta, da s čistilom poškropite krpo in ne škropite čistil neposredno na površine. Prav tako jih ne uporabljajte več kot enkrat mesečno, saj sicer na pohištvu ustvarijo poseben sloj, ki to neprijetno nadlogo še intenzivneje privlači. Ne pozabite tudi na vrstni red opravil, najprej naj bo na vrsti sesanje, šele nato brisanje prahu. Med sesanjem se namreč intenzivno dviga prah, ki se nato spet znova nakopiči na pohištvu.

Naša spletna stran uporablja nujne piškotke, potrebne za delovanje storitev na naši spletni strani, izboljšanje uporabniške izkušnje in vodenje statistike, piškotke za uporabo družbenih omrežij in trženje. Več o piškotkih   Pravila zasebnosti
X Shrani