Kopalnica brez keramike?
Četrtek, 10. Maj, 2018
Kopalnica brez keramike?

Zaključni sloji v kopalnici so ponavadi iz keramike, to je nekakšna klasična ideologija pri opremljanju. Vendar to pa ni edina možna rešitev. V kopalnicah po svetu lahko najdemo najrazličnejše alternative keramiki, kot npr. microtopping (dekorativni beton), les ali tekstilne talne obloge. Vse bolj pa se uveljavlja tudi posebna pralna barva, ki je posebej priljubljena za uporabo v kopalnicah.

Dekorativni beton ali microtopping je modni in edinstven dekorativni cementni premaz, ki izvira iz Francije. Izbira talnih oblog za tla v stanovanju, hiši ali poslovnih prostorih postaja vse večja, med novejšimi sta tako epoksi in tudi dekorativni betonski tlak. Oba imata ogromno prednosti pred klasično izbiro talnih oblog. Enostavna sta za čiščenje in vzdrževanje, nimata fug in omogočata več izbire pri barvnih odtenkih. Epoksidni tlak je zaradi odpornosti na mehanske poškodbe primerna izbira predvsem za tla v garaži in delavnici, dekorativni beton pa v ostalih bivalnih prostorih v hiši. Microtopping vam omogoča obnovo obstoječih površin brez, da bi jih bilo potrebno predhodno odstraniti. Vsekakor zelo inovativna in praktična rešitev!

Naša spletna stran uporablja nujne piškotke, potrebne za delovanje storitev na naši spletni strani, izboljšanje uporabniške izkušnje in vodenje statistike, piškotke za uporabo družbenih omrežij in trženje. Več o piškotkih   Pravila zasebnosti
X Shrani