OBVESTILO - Preventivni ukrepi zaradi širitve Koronavirus
Petek, 13. Marec, 2020
Glede na porast števila potrjenih primerov okužbe s Koronavirusom, smo se po priporočilih Zbornice za poslovanje z nepremičninami, odločili, da sprejmemo preventivne ukrepe, s katerimi bi pripomogli k preprečitvi širjenja virusa.
 
1. Do nadaljnjega ne bomo sklicevali zborov etažnih lastnikov
 
2. Ukinitev sprejema strank v naših poslovnih prostorih
Za stranke smo še vedno dosegljivi na telefonu, preko elektronske pošte vaših upraviteljev ali splošne elektronske pošte staninvest@staninvest.si.
 
Vsi obrazci za urejanje sprememb v zvezi z upravljanjem so na voljo na naši spletni strani. Do računov in drugih dokumentov pa lahko dostopate preko iPortala na naši spletni strani www.staninvest.si.
 
V nujnih primerih smo dosegljivi na intervencijski številki 041 782 559.
 
3. Odpoved vseh dogodkov v Staninvest galeriji
Zaradi varovanja zdravja smo se odločili, da dogodke, ki so bili v planirani v prihodnjem mesecu odpovemo. O tem, kdaj bomo nadaljevali z aktivnostmi, vas bomo obveščali sproti.
 
Skrbite za svoje zdravje in dosledno upoštevajte navodila NIJZ za preprečevanje širjenja okužb, ki jih najdete na njihovi spletni strani.
 
Prosimo vas, da navedene spremembe sprejmete z razumevanjem.
 
Naša spletna stran uporablja nujne piškotke, potrebne za delovanje storitev na naši spletni strani, izboljšanje uporabniške izkušnje in vodenje statistike, piškotke za uporabo družbenih omrežij in trženje. Več o piškotkih   Pravila zasebnosti
X Shrani