Obvestilo o ponovnem vklopu ogrevanja
Ponedeljek, 15. April, 2024

Obveščamo vas, da so nas iz Energetike Maribor obvestili, da bodo glede na vremensko napoved, ki z jutrišnjim dnem napoveduje močno, za letni čas atipično ohladitev (glede na trenutno vremensko napoved trajajočo vsaj 10 dni, z dnevnimi temperaturami 10-12 °C, jutranjimi pa blizu ledišča),  jutri dne 16.4.2024 postopoma vklopili ogrevanje vsem večstanovanjskim objektom.

V kolikor imate informacijo, da kakšen večstanovanjski objekt v vašem upravljanju eksplicitno ne želi ogrevanja, nam to sporočite do konca današnjega dne. Takšen večstanovanjski objekt bomo izvzeli iz najavljenega splošnega vklopa 16.4.2024.

Informiramo vas, da se lahko vklop/izklop ogrevanja v vsakem trenutku izvede na podlagi zahtev upraviteljev objektov oz. zahtev s strani upraviteljev javljenih pooblaščenih kontaktnih oseb za ogrevanje objektov. Le ti lahko zahteve po vklopu/izklopu ogrevanja objektov v vsakem trenutku sporočijo preko kontaktnih oseb oz. vas upraviteljev na kontaktno številko za sporočanje reklamacij oz. sprememb režimov ogrevanja  02 300 88 00.

Za novejše objekte (zgrajene večinoma po letu 2005), kjer imajo etažni lastniki izveden interni sistem ogrevanja s stanovanjskimi toplotnimi podpostajami s pretočno pripravo sanitarne tople vode, je omenjeno obvestilo brezpredmetno, saj v teh primerih etažni lastniki sami odločajo o režimu ogrevanja njihovih etažnih enot neodvisno od ogrevalne sezone.

Iz splošnega vklopa bodo izvzeti tudi redki večstanovanjski objekti, za katere imamo javljeno spreminjanje režimov izključno po posebnem naročilu upraviteljev oz. predstavnikov odjemalcev.

 

Naša spletna stran uporablja nujne piškotke, potrebne za delovanje storitev na naši spletni strani, izboljšanje uporabniške izkušnje in vodenje statistike, piškotke za uporabo družbenih omrežij in trženje. Več o piškotkih   Pravila zasebnosti
X Shrani