Osvojite 2 sezonski vstopnici za NK Maribor
Torek, 22. Oktober, 2019
Osvojite 2 sezonski vstopnici za NK Maribor

V našem podjetju stremimo k elektronskem poslovanju, zato vas vabimo k prijavi na eRačun, ki ga uporabniki prejmejo po elektronski pošti in nadomešča klasični račun. Ponuja hitro, učinkovito in pregledno plačevanje in prispeva k manjši potrošnji papirja.

Potrebujete razlog več?

Osvojite lahko naslednje nagrade:

1. Nagrada  - 2 sezonski vstopnici za tekme NK Maribor

2. Nagrada  - Darilni bon za Kompas shop v vrednosti 100 €

3. Nagrada – Namizna svetilka Velana Living

Kako sodelovati ?

Nagrado lahko pridobite, če se do vključno 18. 11. 2019:

  1. Prijavite na eRačun in
  2. Registrirate v Klub Staninvest.

Sodelovanje v nagradni igri potrdite tako, da izpolnjen in podpisan obrazec za prijavo na e-račun pošljete na elektronski naslov klub@staninvest.si. Zraven pripišite tudi, da želite sodelovati v nagradni igri.

S tem soglašate tudi s splošnimi pogoji nagradne igre e-račun.

Kako se prijaviti na e-račun?

Izpolnite in podpišite obrazec za prijavo na e-račun in ga pošljite na elektronski naslov klub@staninvest.si, zraven pa pripišete, da sodelujete v nagradni igri.

Kako se registrirati v Klub Staninvest?

Izpolnite registracijski obrazec, vključno z vašo šifro plačnika, ki jo najdete na mesečnem računu in si določite poljubno geslo. Za pomoč pri registraciji nam lahko pišete na klub@staninvest.si..

**Nagradno igro za svoje člane organizira Klub Staninvest.

Naša spletna stran uporablja nujne piškotke, potrebne za delovanje storitev na naši spletni strani, izboljšanje uporabniške izkušnje in vodenje statistike, piškotke za uporabo družbenih omrežij in trženje. Več o piškotkih   Pravila zasebnosti
X Shrani