Pravilno in priročno pakiranje!
Četrtek, 10. Maj, 2018
 Pravilno in priročno pakiranje!

Se odpravljate na zimski oddih ali krajše potovanje? Vas vsako leto muči prenatrpan prtljažnik? Pred odhodom se vsi, ki se na dopust odpravljamo z avtomobilom, srečujemo s posebnim izzivom-s polnjenjem vozila oziroma prtljažnika, v katerem mora biti dovolj prostora za vse kar želimo vzeti s sabo. Za vas smo pripravili kratka in enostavna pravila, ki vam bodo olajšala stresno potovanje.

Pravila glede polnjenja prtljažnika so preprosta:
Najtežji in največji kosi gredo na dno prtljažnika. Če dodatna oprema avtomobila, kot so recimo mreže, kljukica ali celo razdelilne police, to omogoča, tovor še dodatno varnostno pričvrstite. Manjši in lažji predmeti gredo na vrh.

Če je prtljage preveč in morate odstraniti polico prtljažnika, naj višina prtljage ne presega višine naslonjal zadnje vrste sedežev. Hkrati naj bosta kabina in prtljažnik ločena z varnostno mrežo. Ključnega pomena je, da naj na vrhu kupa prtljage počivajo zares samo lahki predmeti. Že nogometna žoga se lahko ob hitrem in nepredvidenem zaviranju spremeni v težek in nevaren leteči predmet.

Naša spletna stran uporablja nujne piškotke, potrebne za delovanje storitev na naši spletni strani, izboljšanje uporabniške izkušnje in vodenje statistike, piškotke za uporabo družbenih omrežij in trženje. Več o piškotkih   Pravila zasebnosti
X Shrani