Predmeti v gospodinjstvu, ki bi jih morali očistiti vsak teden!
Ponedeljek, 21. Maj, 2018
 Predmeti v gospodinjstvu, ki bi jih morali očistiti vsak teden!

Nihče ne mara bivati v neredu in umazaniji, prav tako pa verjetno ni veliko ljudi, ki radi pospravljajo. Kako uskladiti čistočo in redno čiščenje? Ne glede na to, ali morate pospraviti vsakdanje reči ali je čas za generalno čiščenje stanovanja, velja poskrbeti, da bo čiščenje potekalo hitro, da bo čim manj neprijetno, a hkrati temeljito. Kateri pa so tisti predmeti, ki res zahtevajo tedensko čiščenje?

 1. Računalniške tipkovnice se dotikate tudi z umazanimi rokami, zato je dobro, če jo enkrat na teden temeljite očistite.
   
 2. Vzmetnice bi morali vsak dan prezračiti, posteljnino pa menjati vsak teden.
   
 3. Tudi igrače za hišne ljubljenčke bi morali prati enkrat na teden, sklede za hrano pa bi morali pomiti vsak drugi dan.
   
 4. Kopalniške preproge bi morali po vsaki uporabi dobro posušiti in enkrat na teden oprati. Brisače bi morali po vsakem brisanju dobro posušiti in vsakih nekaj dni zamenjati.
   
 5. Kljuke na vratih bi morali z antibakterijskimi robčki obrisati enkrat na teden.

 

Naša spletna stran uporablja nujne piškotke, potrebne za delovanje storitev na naši spletni strani, izboljšanje uporabniške izkušnje in vodenje statistike, piškotke za uporabo družbenih omrežij in trženje. Več o piškotkih   Pravila zasebnosti
X Shrani