Pridobili smo certifikat Zaupanja vreden upravnik 2024
Petek, 31. Maj, 2024
Pridobili smo certifikat Zaupanja vreden upravnik 2024

S ponosom sporočamo, da smo pridobili certifikat Zaupanja vreden upravnik 2024, ki ga podeljuje GZS - Zbornica za poslovanje z nepremičninami. Ta certifikat potrjuje našo zavezanost kakovosti, transparentnosti in strokovnosti pri upravljanju nepremičnin.

Kaj pomeni certifikat Zaupanja vreden upravnik?

Certifikat Zaupanja vreden upravnik je priznanje, ki ga podeljuje Zbornica za poslovanje z nepremičninami tistim upravnikom, ki izpolnjujejo visoke standarde poslovanja. Ti standardi vključujejo:

  • Visoko stopnjo profesionalnosti: Naša ekipa je sestavljena iz strokovnjakov z bogatimi izkušnjami in znanjem na področju upravljanja nepremičnin.
  • Transparentno poslovanje: Uporabljamo pregledne postopke in prakse, ki zagotavljajo, da so naši klienti vedno informirani in vključeni v pomembne odločitve.
  • Kakovostne storitve: Zavezani smo k nudenju vrhunskih storitev, prilagojenih potrebam naših strank.
  • Etično delovanje: Naše delovanje temelji na najvišjih etičnih standardih, kar krepi zaupanje in zadovoljstvo naših strank.

Zakaj je ta certifikat pomemben?

Pridobitev certifikata Zaupanja vreden upravnik je dokaz našega trdega dela in predanosti. Za naše stranke to pomeni dodatno zagotovilo, da so njihove nepremičnine v varnih rokah. Zbornica za poslovanje z nepremičninami je priznana in cenjena institucija, zato ta certifikat nosi veliko težo v industriji.

 

Naša spletna stran uporablja nujne piškotke, potrebne za delovanje storitev na naši spletni strani, izboljšanje uporabniške izkušnje in vodenje statistike, piškotke za uporabo družbenih omrežij in trženje. Več o piškotkih   Pravila zasebnosti
X Shrani