Staninvest Galerija za en dan postala računalniška učilnica
Sreda, 13. November, 2019
Staninvest Galerija za en dan postala računalniška učilnica

V ponedeljek 11. 11., smo za naše etažne lastnike v novi Staninvest galeriji organizirali brezplačni računalniški tečaj. Udeležili so se ga lahko vsi, ki so želeli osvojiti temeljno znanje za delo z računalnikom. Zaposleni smo se tako dve uri družili s tečajniki, jim predstavili računalnik in osnovne funkcije za delo z njim.

Kot podjetje, ki sledi viziji elektronskega poslovanja si namreč želimo, da bi bili  vsi naši uporabniki vešči uporabe računalnika in bi lahko sledili vsem spremembam, ki jih prinaša prehod na elektronsko poslovanje. Zato smo naredili prvi korak, da tistim, ki v digitalnem svetu niso domači, ta prehod tudi olajšamo.

S tem tečajem smo otvorili tudi niz dogodkov, ki se bodo odvijali v naši Staninvest galeriji. V prihodnje nas namreč čaka precej pestro dogajanje:

21.11. Vse o prezračevanju (Lunos)

5.12. Obisk Miklavža

20. 12. Predbožični kino za otroke

 

Naša spletna stran uporablja nujne piškotke, potrebne za delovanje storitev na naši spletni strani, izboljšanje uporabniške izkušnje in vodenje statistike, piškotke za uporabo družbenih omrežij in trženje. Več o piškotkih   Pravila zasebnosti
X Shrani