Strošek zunanjih storitev
Petek, 9. Junij, 2023

Spoštovani,

obveščamo vas, da bomo septembra 2023 na razdelilniku obračunali tudi stroške zunanjih storitev za tiskanje dokumentov v višini 1,50 € v skladu z veljavnim cenikom naše družbe. Zaradi nepredvidljivih razmer na trgu smo se v zadnjem času soočali s pomembnimi izzivi, kot so enormne podražitve storitev in potrošnega materiala ter stroškov zunanjih storitev pri pripravi ter tisku dokumentov.

Navedeni stroški so se pojavili po sklenitvi obstoječih pogodb o upravljanju kot posledica trenutnih razmer na globalnem trgu in jih žal ni bilo mogoče predvideti, zaradi česar smo bili primorani spremeniti cenovno strukturo in ponovno ovrednotiti cenik naših storitev. Zaradi navedenih sprememb in trenda v EU po digitalizaciji storitev ter trajnostni naravnanosti smo poslovanje prilagodili tudi na način, da del storitev za etažne lastnike sedaj opravljamo digitalizirano, zato lahko svoje storitve koristite tudi elektronsko z uporabo eSoseske, ki omogoča transparanten pregled podatkov o vaših nepremičninah, stroških vezanih nanj, obračunske podatke, možnost prejema elektronskega računa, aktualne novice, storitve in ugodnosti v spletni trgovini/tržnici, ki prihaja in je na voljo na spletni strani www.esoseska.si

 

Obveščamo vas, da  se imate s prehodom na digitalizirano poslovanje možnost izogniti plačilu navedenega stroška, hkrati pa s tem pozitivno vplivate na okolje. S tem bomo ne le ohranili vašo cenovno ugodnost, ampak tudi bistveno prispevali k zmanjšanju porabe papirja in posledično varovanju okolja. Vaše zaupanje je za nas izjemno pomembno, zato se trudimo, da ohranimo stabilnost in trajnost našega podjetja, hkrati pa prispevamo k ohranjanju našega planeta za prihodnje generacije. S takim pristopom sodelujemo tudi pri državni razvojni politiki, ki podpira digitalizacijo storitev. Napredne digitalne tehnologije omogočajo spreminjanje obstoječih in oblikovanje novih poslovnih modelov, razvoj novih izdelkov in storitev, povečujejo učinkovitost in konkurenčnost gospodarstva ter pripomorejo k širšemu družbenemu in gospodarskemu razvoju. V skladu s politikami zelenega prehoda zmanjšujejo negativne vplive na okolje in prispevajo k trajnosti, odpornosti in energetski učinkovitosti.

Vabimo vas, da se registrirate na spletnem portalu eSoseska, kjer je poskrbljeno za informacijsko varnost, kar pomeni, da poslujete v varnem spletnem okolju.

 

Naša spletna stran uporablja nujne piškotke, potrebne za delovanje storitev na naši spletni strani, izboljšanje uporabniške izkušnje in vodenje statistike, piškotke za uporabo družbenih omrežij in trženje. Več o piškotkih   Pravila zasebnosti
X Shrani