Tretja "Druga priložnost" v soboto 15. junija
Torek, 4. Junij, 2019
Tretja

Po dveh uspešno izpeljanih Snaginih dogodkih "Druga priložnost", na tržnici Tabor, kjer je ogromno neuporabljenih predmetov dobilo novega lastnika, se nam ponovno obeta še zadnja predpoletna priložnost za prodajo in nakup rabljenih, še uporabnih stvari po simboličnih cenah. 

Tretja "Druga priložnost", bo 15. junija, na tržnici Tabor.

Na tokratnem dogodku bo vzporedno potekala še delavnica, ki jo Snaga pripravlja v okviru projekta "Tržnica brez plastičnih vrečk". Potekala bo tako, da vam bo šivilja, ki bo ta dan prisotna na tržnici iz zaves sešila nakupovalno vrečko, ki jo boste lahko uporabili za nakupovanje.

Nekaj zaves za izdelavo nakupovalnih vrečk, smo v sodelovanju z blagovno znamko Velana living prispevali mi, v podjetju Staninvest. Vabljeni pa seveda tudi vi, da na tržnico prinesete kakšen kos svoje stare neuporabne zavese, v zameno pa boste prejeli vrečko.

Obetajo se nam še dodatne popestritve dogajanja

RK Maribor bo poskrbel za živahno dogajanje na tržnici, saj pripravljajo predstavitev enega izmed njihovih številnih projektov.

Mariborska kolesarska mreža pripravlja samo popravljalnico koles, pod nazivom "bike kitchen". Na tržnici bo tako prisoten izkušen strokovni serviser, ki nas bo naučil zamenjati zračnico ali popraviti manjšo okvaro, ki se nam lahko pripeti na kolesarskem izletu.

Za presenečenje dneva bo poskrbela tudi Mestna četrt Nova vas z glasbenim presenečenjem.

Če se odločite za prodajo, Snagi pošljite vlogo za prodajo, ki si jo lahko prenesete tukaj.

Se vidimo.

 

Naša spletna stran uporablja nujne piškotke, potrebne za delovanje storitev na naši spletni strani, izboljšanje uporabniške izkušnje in vodenje statistike, piškotke za uporabo družbenih omrežij in trženje. Več o piškotkih   Pravila zasebnosti
X Shrani