UKC Maribor in Kliniki Golnik smo donirali Tablične računalnike
Četrtek, 12. November, 2020
UKC Maribor in Kliniki Golnik smo donirali Tablične računalnike

Univerzitetni Kliniki Golnik in Univerzitetnemu kliničnemu centru  Maribor smo donirali vsaki po 20 tabličnih računalnikov, ki jih namenjamo hospitaliziranim bolnikom.

Omejevanje gibanja in stikov s sorodniki je za marsikoga s seboj prinesla tudi žalost. Podporo in ljubezen, ki nam jo nudijo najbližji pa še posebej potrebujemo takrat, ko zbolimo.

Zaradi trenutnih epidemioloških razmer in prepovedi obiskov v bolnišnicah je tam veliko bolnikov, ki že več tednov niso videli svojih najdražjih. Zahvaljujoč sodobni komunikacijski tehnologiji je ta situacija nekoliko lažja. Težava pa je v tem, da vsi nimajo pametnih telefonov, oziroma so slike na njih majhne in jih ljudje s slabšim vidom, predvsem starejši, težje vidijo.

Tega se zavedamo tudi v družbi Staninvest. Kot upravnik večstanovanjskih stavb, ki med drugim deluje tudi na območju Mestne občine Maribor in Mestne občine Kranj,  smo se odločili da Univerzitetnemu kliničnemu centru Maribor in Univerzitetni Kliniki Golnik podarimo vsaki po 20 tabličnih računalnikov. Namenjamo jih vsem bolnikom, da si bodo lahko krajšali dolge dni, ki jih preživijo v bolniških sobah in da bodo v stiku s svojimi najdražjimi, kar jim bo dalo še dodatno energijo za hitrejše okrevanje.

 

 

Naša spletna stran uporablja nujne piškotke, potrebne za delovanje storitev na naši spletni strani, izboljšanje uporabniške izkušnje in vodenje statistike, piškotke za uporabo družbenih omrežij in trženje. Več o piškotkih   Pravila zasebnosti
X Shrani