Vabljeni v našo novo Staninvest galerijo – Vrata so vam odprta
Torek, 19. November, 2019
Vabljeni v našo novo Staninvest galerijo – Vrata so vam odprta

Oktobra smo v naših poslovnih prostorih, na Koroški cesti 33 v Mariboru, uradno otvorili Staninvest Galerijo, ki je namenjena druženju z našimi etažnimi lastniki in organizaciji različnim izobraževalnim dogodkom.

V novembru smo za etažne lastnike že pripravili dva računalniška tečaja, do konca tega leta pa se nam obetajo še trije dogodki, na katere lepo vabimo vse naše uporabnike.

21. 11. ob 15.30 - Vse o prezračevanju

Na ta dogodek bomo povabili strokovnjaka za prezračevanje iz podjetja Lunos, ki vam bo znal odgovoriti na vsa zastavljena vprašanja v zvezi s prezračevanjem stanovanja, vgradnjo prezračevalnega sistema in kakšne so možnosti za pridobitev sofinanciranja s strani Eko sklada.

5. 12. ob 18.00 - Miklavževanje

Vabimo vas, da se nam na Miklavžev večer, s svojimi najmlajšimi, pridružite v naši galeriji, kjer si bomo ogledali kratko predstavo, temu pa sledi tudi obisk Miklavža, ki bo s seboj prinesel zvrhan koš daril za vse pridne otroke.

Prosimo vas, da zaradi lažje organizacije, svojo udeležbo na Miklavževanju potrdite pri svojih upraviteljih ali na elektronski naslov klub@staninvest.si.

19. 12. ob 18.00 – Predbožični kino s presenečenjem

Naša galerija se bo spremenila v otroški kino. Ogledali si bomo predbožični otroški film, temu pa sledi tudi prijetno presenečenje.

Prosimo vas, da zaradi lažje organizacije, svojo udeležbo na Predbožičnem dogodku potrdite pri svojih upraviteljih ali na elektronski naslov klub@staninvest.si.

Vsi dogodki so brezplačni.

Za več informacij nam lahko pišete na klub@staninvest.si ali pokličete na telefonsko številko 041946132.

Lepo vabljeni!

 

Naša spletna stran uporablja nujne piškotke, potrebne za delovanje storitev na naši spletni strani, izboljšanje uporabniške izkušnje in vodenje statistike, piškotke za uporabo družbenih omrežij in trženje. Več o piškotkih   Pravila zasebnosti
X Shrani