Vedno bolj učinkovite klimatske naprave
Ponedeljek, 16. Julij, 2018
Vedno bolj učinkovite klimatske naprave
Klimatske naprave, nekdaj ogromne bele škatle na steni, danes navdušujejo z novimi dizajni, barvami in različno strukturiranimi površinami. Zraven izredno dovršenega dizajna in moderne oblike, pa današnje klimatske naprave, z svojo sodobno tehnologijo in različnimi možnostmi delovanja, navdušijo še najbolj zahtevne kupce. Prav tako so veliko bolj okolju prijazne kot v preteklosti.
 
V zadnjem času je največja inovacija na trgu klimatskih naprav, zagotovo možnost upravljanja klimatske naprave s pomočjo pametnega telefona. Uporabnik tako lahko preko svojega pametnega telefona od kjerkoli dostopa do svoje klimatske naprave in vpliva na njeno delovanje (vklop, izklop, reguliranje načina delovanja, reguliranje temperature, ipd.). Današnje klimatske naprave pa so napredovale tudi na področju zagotavljanja kakovosti zraka. Dosedanje klimatske naprave so kakovosten zrak zagotavljale le z uporabo filtrov, danes pa z dodanimi flash streamerji še dodatno in intenzivnejše očistijo in osvežujejo zrak v našem prostoru. Flash streamerji uničujejo bakterije, viruse in alergene v zraku. Klimatska naprava tako več ne služi le samo za hlajenje zraka v prostoru, vendar zrak ki ga dihamo tudi očisti in s tem pripomore k kvalitetnejšemu bivanju.
 
Pred samim nakupom ali zamenjavo klimatske naprave, je priporočljivo vedeti kakšno klimatsko napravo izbrati glede na moč, izkoristek in energijski razred. Pri izbiri blagovnih znamk je dejstvo, da izbira boljše blagovne znamke vsekakor pomeni daljšo življenjsko dobo delovanja naprave in zagotovljeno garancijo. Življenjske dobe klimatskih naprav boljših blagovnih znamk so kar do trikrat daljše od ostalih, stroški montaže in delovanja pa so enaki. Nakup klimatske naprave naj bo torej na dolgi rok predvsem investicija v kakovostnejše bivanje.
 
*Za vas smo pripravili izredno ugodno ponudbo za nakup klimatske naprave. Za več informacij kliknite TUKAJ!
Naša spletna stran uporablja nujne piškotke, potrebne za delovanje storitev na naši spletni strani, izboljšanje uporabniške izkušnje in vodenje statistike, piškotke za uporabo družbenih omrežij in trženje. Več o piškotkih   Pravila zasebnosti
X Shrani