Vse kar morate vedeti o Klubu Staninvest
Petek, 21. December, 2018
Vse kar morate vedeti o Klubu Staninvest

Klub Staninvest je na novo nastala platforma, kjer uporabniki upravnika Staninvest dostopate do številnih posebnih ugodnostih odličnih partnerjev, storitev in izdelkov po najboljših cenah.

Ker so dobri sosedski odnosi ključni za dobro atmosfero, si želimo, da se sosedje povežete med seboj in izkusite to sinergijo povezovanja in pomoči. Klub tako predstavlja edinstveno okolje, saj vam omogoča, da poiščete ali pa z drugimi delite različne informacije, storitve in pomoči. Člani lahko koristite tudi možnost izmenjave in prodaje lastnih izdelkov ali pa na enostaven način poiščete izvajalce za različna področja

Zvestoba bo nagrajena

Zvesti uporabniki, ki boste pravočasno poravnali stroške boste deležni posebnega točkovanja, zbrane točke pa lahko izkoristite v edinstvenih ponudbah kluba zvestobe, o katerih boste redno obveščeni.

Zbiranje točk poteka tako, da za vsak v roku plačan račun prejmete 25 točk, glede na število prejetih točk pa pridobite bronasti, srebrni ali zlati kupon, ki ga lahko izkoristite ob nakupu posebnega izdelka.

Ugodnosti tudi na obroke

Med ugodnostmi tako v prvi vrsti lahko najdete številne izdelke po posebnih in znižanih cenah, ki jih po želji lahko plačate tudi na obroke, brez potrebe po posebnih dokazilih. Ob plačilu le označite število željenih obrokov, znesek obroka pa se prišteje k stroškom pri naslednjih položnicah.

Poleg izdelkov so uporabnikom na voljo še druge ugodnosti, kot so zavarovanja, potovanja, krediti, telekomunikacijske storitve, tečaji in še več.

Prijava in registracija

Da lahko uživate ugodnosti Kluba Staninvest, se morate najprej registrirati. Za registracijo na spletni strani www.staninvest.si, poiščite zavihek Klub Staninvest. Ko pridete do obrazca za prijavo izpolnite zahtevane podatke, med katerimi je tudi šifra plačnika, ki jo najdete na vašem razdelilniku oziroma položnici. Po uspešni registraciji na vaš elektronski naslov prejmete potrdilo o registraciji in pričnete lahko s koriščenjem številnih ugodnosti, ki so na voljo v klubu.

Šifro plačnika najdete na vašem razdelilniku oziroma položnici

Vabljeni, da se pridružite naši družini in čimprej opravite prijavo v Klub Staninvest. Ker smo vsi vedno veseli novih družinskih članov, pa vsakemu na novo prijavljenemu članu podarimo zlati kupon, ki ga lahko izkoristite za popust na tri izbrane izdelke.

Dobrodošli!

 

Naša spletna stran uporablja nujne piškotke, potrebne za delovanje storitev na naši spletni strani, izboljšanje uporabniške izkušnje in vodenje statistike, piškotke za uporabo družbenih omrežij in trženje. Več o piškotkih   Pravila zasebnosti
X Shrani