Začetek kurilne sezone 2020-21
Petek, 9. Oktober, 2020

Obveščamo vas, da so nas iz Energetike Maribor o začetku kurilne sezone obvestili naslednje:

Glede na ARSO-vo napoved gibanja zunanjih temperatur na uradnem merilnem mestu Vrbanski plato Maribor, bo  predvidoma v petek ob 21:00 izpolnjen pogoj za pričetek kurilne sezone (3x zapored ob 21:00 uri zunanja temperatura pod 12°C). Tako bomo ob eventualni izpolnitvi pogoja že v soboto 10.10.2020 v jutranjih urah vsem večstanovanjskim objektom vklopili ogrevanje.

V primeru, da formalnega pogoja za pričetek kurilne sezone še ne bo, pa bomo v vsakem primeru zaradi temperaturno neugodne dolgotrajne vremenske napovedi z ogrevanjem vseh večstanovanjskih objektov pričeli v nedeljo, 11.10.2020.

Eventualno izključevanje ogrevanja objektov se bo vršilo izključno na poziv upraviteljev objektov oz.  javljenih predstavnikov za ogrevanje posameznih objektov. Zahteve po spremembi režima ogrevanja lahko javite na kontaktno tel. številko 02 300 88 00 oz. na elektronski naslov info@energetika-mb.si.
 
 

Naša spletna stran uporablja nujne piškotke, potrebne za delovanje storitev na naši spletni strani, izboljšanje uporabniške izkušnje in vodenje statistike, piškotke za uporabo družbenih omrežij in trženje. Več o piškotkih   Pravila zasebnosti
X Shrani