Zakaj o poletnih počitnicah razmišljati že zdaj?
Četrtek, 21. Februar, 2019
Zakaj o poletnih počitnicah razmišljati že zdaj?

Morje, toplo sonce in prijetno dolgi dnevi. Že kaj pogrešate poletje? To sploh ni več tako daleč in čas dopustov bo tu kot bi mignil. Pa že veste kje ga boste preživeli letos? Če ne, je mogoče dobro, da začnete razmišljati tudi o tem, saj vam zgodnje načrtovanje in rezerviranje lahko prinese marsikaj dobrega.

Hitro zapolnjevanje kapacitet

Poletne počitnice si je dobro rezervirati vsaj nekaj mesecev vnaprej. Sredi glavne sezone boste namreč težko dobili prosto nočitev, ki je ugodna in kvalitetna hkrati, zato je dobro svoje rezervacije opraviti še preden drugi začnejo razmišljati o dopustu.

Večja izbira

Če boste svoj dopust rezervirali pred svojimi sodelavci, boste imeli večjo izbiro pri terminih za dopust, hkrati pa boste lahko izbirali med več hoteli, apartmaji in drugimi nastanitvami. First minute rezervacije pa običajno omogočajo izbiro vrste sobe, kot je soba s pogledom na morje, soba z balkonom in drugo.

Prihranek

Zgodnja rezervacija vaše nastanitve bo čutila tudi vaša denarnica. Cene pred začetkom sezone so namreč občutno nižje in velikokrat bi si za ceno, ki bi jo sicer plačali v sezoni, lahko privoščili dvakratni oddiha s ceno za zgodnjo rezervacijo. Tako kot pri letalskih kartah se cena počitniških nastanitev namreč spreminja glede na število mest, ki so še na voljo.

Ne boste ostali brez dopusta

Cene v visoki sezoni so lahko včasih tako navite, da vas bo to odvrnilo od dopusta, ker si ga ne boste mogli privoščiti ali pa boste ostali brez nastanitve zaradi zapolnjenih kapacitet. Da torej ne boste ostali doma vam toplo priporočamo, da ga rezervirate še pravočasno. 

Odpotujte z vašim upravnikom

S podjetjem Kompas turizem smo samo za člane Kluba Staninvest pripravili posebne ugodnosti pri rezervaciji počitnic, kot so popusti, dodatni izleti in ogledi. Vse ugodnosti in ponudbe najdete v Klubu Staninvest.

Naša spletna stran uporablja nujne piškotke, potrebne za delovanje storitev na naši spletni strani, izboljšanje uporabniške izkušnje in vodenje statistike, piškotke za uporabo družbenih omrežij in trženje. Več o piškotkih   Pravila zasebnosti
X Shrani